Vienas pagrindinių tobulos virtuvės sudedamųjų dalių yra kokybiškas ir prie interjero derantis stalviršis, kuris būtų patvarus ir nereikalautų daug priežiūros. Kad ir koks funkcionalus būtų virtuvės komplektas, jeigu pasirinksite netinkamą stalviršį, maisto gaminimas tokioje virtuvėje gali tapti itin nepatogus ir varginantis. Virtuvės stalviršio medžiagos pasirinkimas nėra lengva užduotis. Remiantis naujausiomis pasaulinėmis tendencijomis, pirmenybė dažnai teikiama dirbtinio akmens stalviršiams.
Dirbtinis akmuo yra produktas, susidedantis iš mineralinių medžiagų, akrilo ir spalvos pigmento, nuo kurio priklauso akmens spalva. Dėl savo savybių dirbtinis akmuo ypatingai tinka virtuvės stalviršių gamybai. Be to, iš dirbtinio akmens gaminami ne tik virtuvės stalviršiai, bet ir nuostabios virtuvės kriauklės, kurias iš pirmo žvilgsnio sunku atskirti nuo natūralaus akmens.
Dirbtinio akmens privalumai:
• Grožis. Šis pranašumas pasireiškia tuo, jog dirbtinis akmuo yra itin patrauklus ir savo išvaizda dažnai niekuo nenusileidžia natūraliam akmeniui. Kartais ši medžiaga yra net pranašesnė už natūralią dėl to, kad ji suteikia didesnę spalvų įvairovę.
• Mažas svoris. Dirbtinis akmuo sveria daug mažiau nei natūralus, todėl sumažėja pagaminto produkto laikančiųjų konstrukcijų apkrova. Taip pat jį žymiai lengviau transportuoti ir sumontuoti.
• Dirbtinio akmens virtuvės stalviršių elementai jungiami naudojant besiūlę technologiją. Taip visas gaminys išlieka vientisas ir sudaro išskirtinio dizaino įspūdį.
• Higiena. Dirbtinio akmens struktūroje nėra porų, todėl jis nesugeria jokio skysčio, bakterijų ar virtuvės kvapų, todėl tai yra puikus variantas ne tik namams, bet ir medicinos įstaigoms.
• Dirbtinio akmens stalviršiai nereikalauja daug priežiūros, todėl valymas tampa paprastesnis.
• Atnaujinimo galimybė. Jei atsitinka, kad kuri nors stalviršio paviršiaus dalis, pagaminta iš dirbtinio akmens, yra pažeista, ją lengva restauruoti.
Įvertinus visus privalumus tampa aišku, jog tai ideali medžiaga stalviršiams virtuvėje.
Palikti komentarą